Zomeravondconcert 1

Geplaatst op 5 juli 2017

Bazuin sluit geslaagd seizoen af.

Het weer is wisselvallig en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Zo ook voor Christelijke muziekvereniging De Bazuin. Na een geslaagd maar druk seizoen, waarin De Bazuin meerder concerten heeft gegeven wordt halfjaar van 2017 afgesloten met nog twee concerten/optredens.

Op woensdagavond 5 juli geeft De Bazuin een zomeravondconcert aan de haven in Blokzijl samen met de kinderen van de Schutsluis die de afgelopen periode muziekles hebben gevolgd. Een prachtig decor met boten, terrasjes en een gevarieerd muziekprogramma maken dat alle facetten aanwezig zijn om in de zomerstemming te komen. Het zomeravond concert begint om 19:30 uur en duurt ongeveer tot 21:00 uur, dus een mooie gelegenheid om plaats te nemen op één van de sfeervolle terrassen aan de haven in Blokzijl. Als het weer het niet toe laat wordt het concert verplaatst naar het MFC De Ploats in Blokzijl.

Op woensdag 12 juli sluit De Bazuin het seizoen af met de traditionele boottocht. Vanaf het water al varend worden de vakantiegangers op de campings en bezoekers van de terrassen aan de Wetering/Muggenbeet voorzien van vrolijke, vlotte muziek. De Bazuin vaart af om 19:00uur bij aannemersbedrijf Muis aan de Wetering.

Op woensdag 29 augustus gaan we weer vol energie van start met het instuderen van de muziekstukken voor het concours op 18 november a.s. in Zutphen.

Elke woensdagavond repeteert De Bazuin in de Wielewaal te Scheerwolde vanaf 20:00uur.

Nieuwsgierig geworden naar de Bazuin? Kom gerust eens binnen lopen/luisteren op onze repetitieavond. Ben je enthousiast geworden en wil je ook een muziekinstrument bespelen laat het ons dan weten.

Hopelijk tot ziens op één van beide concerten.

(NB. Bij slecht weer/regen gaat de boottocht niet door. Houdt daarom facebook en onze website in de gaten).

U kunt ons ook volgen via:

Facebook        : https://www.facebook.com/muziekspektakel.klassiekontmoetpop

Website           : www.debazuinwetering.nl

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *