Voorjaarsconcert We’ll meet again een groot succes

Geplaatst op 29 maart 2015

In het Streekcentrum “de Wielewaal” heeft de Christelijke muziekvereniging de Bazuin uit Wetering e.o. in samenwerking met de Christelijke muziekvereniging Excelsior uit Kalenberg-Hogeweg een voorjaarsconcert gegeven. Het voorjaarsconcert is door 150 bezoekers bezocht en dus een volle zaal.

Het voorjaarsconcert bestond uit een gevarieerd muziekprogramma dat was opgebouwd uit drie delen. Het eerste deel van de avond werd ingevuld door de Christelijke muziekvereniging de Bazuin, onder leiding van Arjan Dunning, die de bezoekers meenam in het thema “het weer” met de muziekstukken Hymn for Africa, Clouds en als afsluiting Springtime gespeeld door de solist Mark Gorte op trombone.

Aansluitend werden de muzikanten Reitse Zeefat 65 jaar muzikant, Jan van Benthem 60 jaar muzikant, Anna Pen van Beek 25 jaar muzikant, Klara Bakker Muis 25 jaar muzikant bij de Bazuin view en Martha van Beek Nijenhuis 40 jaar muzikant bij T.O.G en de Bazuin gehuldigd. De oorkonde en insigne werden uitgereikt door burgemeester van der Tas.

Aansluitend trad de Christelijke muziekvereniging Excelsior uit Kalenberg op, onder leiding van Jan Huzen, met o.a. de muziekstukken “King Arthur en “Three cool Dances” muziek van de Blues Brothers.

Na de pauze werden de twee muziekverenigingen samengevoegd tot een gelegenheid fanfareorkest met o.a. de muziekstukken ‘We’ll meet again, Raneffa, Perhaps love (duet of Euphoniums), filmmuziek “Hymn to the Fallen” van de film “Saving private Ryan” en Make my day.

Het was een geslaagde avond en de muzikanten van beide verenigingen willen alle bezoekers bedanken.


 

Als laatste willen wij u nog attenderen op de volgende optredens:

 

Concert Grote kerk Blokzijl

Op zaterdag 30 mei zal Christelijke Muziekvereniging de Bazuin samen met het kamerkoor de Kolkklanken uit Blokzijl een concert geven in de Grote Kerk te Blokzijl.

 

SAVE THE DATE

Op 03 oktober 2015 wordt voor de tweede keer het muziekspektakel “Klassiek ontmoet pop” georganiseerd door de Christelijke muziekvereniging ‘de Bazuin’ volgens het concept “Night of the Proms”. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en het belooft een groots muziekspektakel te worden met een gevarieerd muziekprogramma, waar klassiek- en pop muziek in een vlot tempo worden afgewisseld.


 

Voor een fotoreportage, gemaakt door Jetske Fotografie klikt u op de volgende link:

Fotoreportage Voorjaarsconcert

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *