VOORJAARSCONCERT “MAAK MUZIEK at DE BAZUIN” GROOT SUCCES!!

Geplaatst op 4 april 2016

VOORJAARSCONCERT “MAAK MUZIEK @ DE BAZUIN” GROOT SUCCES!!

 

De Christelijke muziekvereniging de Bazuin uit Wetering e.o. heeft zaterdagavond 2 april jl. een voorjaarsconcert gegeven in het streekcentrum “De Wielewaal” in Scheerwolde. Het voorjaarsconcert is door veel mensen bezocht en dus een volle zaal.

Het was een bijzonder voorjaarsconcert met een gevarieerd muziekprogramma voor zowel jong als oud. Deze avond werd uitgevoerd in samenwerking met de kinderen van groep-5 tm 8 van de basisschool “De Lepelaar uit Scheerwolde en pianist Ignas Heuvelink.

Het voorjaarsconcert was ingedeeld in drie delen.

De avond werd geopend door de Bazuin onder leiding van Arjan Dunning.

Het tweede deel stond in het thema “MAAK MUZIEK @ DE BAZUIN” dat werd ingevuld door de kinderen van de basisschool “De Lepelaar” en de Bazuin onder leiding van Arjan Dunning. De kinderen waren een beetje zenuwachtig maar na het openingsnummer “Lazy Blues” samen met de Bazuin was de spanning weg. Daarna werd er met vol enthousiasme muziek gemaakt met nummers die ze hadden ingestudeerd. Als afsluiting werd het nummer “Heavy Rock” gespeeld samen met de Bazuin.

Aansluitend werden de muzikanten Jaap van Beek 65 jaar muzikant en

Jannie Middelbrink-van Beek 50 jaar muzikant gehuldigd. De oorkonde en insigne werden uitgereikt door wethouder Bert Dedden.

Het laatste deel werd ingevuld door “de Bazuin” in samenwerking met de pianist Ignas Heuvelink met o.a. het prachtige nummer “”Forrest Gump Suite”. Het laatste nummer van het programma was “Hit it”.

De voorzitster bedankte alle aanwezigen maar tijdens het bedankwoord dacht één van de kinderen dit komt niet goed want we zouden de avond spetterend afsluiten. De jonge muzikant liep naar de dirigent en attendeerde hem er op dat er nog een nummer moest worden gespeeld. Uiteraard was de dirigent dit niet vergeten maar dit was bedoeld als toegift. De avond werd afgesloten met iets speciaals namelijk alle kinderen, die in de zaal aanwezig waren, mochten plaats nemen op het podium en kregen een slagwerkinstrument. Gezamenlijk werd de avond afgesloten met het nummer van “Armin van Buuren – This Is What It Feels Like”.

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *