Voorjaarsconcert De Bazuin

Geplaatst op 5 april 2018

Scheerwolde – Zaterdag 14 april houdt Chr. Muziekvereniging De Bazuin Wetering e.o. haar jaarlijkse voorjaarsconcert in Streekcentrum De Wielewaal te Scheerwolde. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Entree is op vertoon van de donateurskaart gratis, anders €5,00.

Dit voorjaarsconcert staat in het teken van het afscheid van dirigent Arjan Dunning en verwelkoming van zijn opvolger Jan Jager. Tijdens deze avond komen de hoogtepunten van de afgelopen 7 jaar van het orkest voorbij. Van favoriete koraalbewerkingen tot spectaculaire (pop)nummers die bezoekers meenemen naar onder andere de afgelopen twee Klassiek ontmoet Pop concerten. Het wordt een avond vol herinneringen.

Dit jaar staat er net als vorig voorjaarsconcert in de pauze een tafel waar bezoekers spullen kunnen kopen die door de leden zelfgemaakt zijn. Verschillende leden zijn hard aan het werk geweest om dingen te maken. Van zelfgemaakte taart tot advocaat tot een mooi bloemstukje; er is veel keuze.

Save the date

3 november 2018 organiseert De Bazuin voor de derde keer het muziekspektakel Klassiek ontmoet Pop in Rabotheater De Meenthe te Steenwijk. Net als voorgaande jaren wordt het een spetterende avond met optredens van verschillende (lokale) helden. De kaartverkoop start medio mei.

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *