Vacature dirigent(e)

Geplaatst op 14 december 2017

Vacature dirigent(e) / Fanfare Christelijke muziekvereniging de Bazuin Wetering e.o. (4e divisie)

Muziekvereniging De Bazuin is per april 2018 op zoek naar een dirigent. Het orkest telt op dit moment ± 30 leden en repeteert elke woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in het Streekcentrum de Wielewaal in Scheerwolde.

De Bazuin is een ambitieuze vereniging die zich verder wil ontwikkelen op het hoogst haalbare niveau. Wij maken op een prettige en gezellige manier muziek, waarbij alle muzikanten binnen hun kunnen optimaal presteren. We geven concerten in de regio in de vorm van (zomeravond) concerten, kerkdiensten en een regionaal promsconcert. Eén keer per drie jaar willen we deelnemen aan een concours of festival.

Profielschets

  • Je bent in staat is om muzikanten van jong tot oud met diverse niveaus met elkaar te verbinden, zonder het plezier van het muziek maken uit het oog te verliezen.
  • Je bent (bijna) in het bezit van een diploma directie HaFaBra en hebt enige ervaring in het leiden van een fanfareorkest.
  • Je hebt een goede repertoirekennis en kunt stukken arrangeren.
  • Je hebt een goed gevoel voor performance, waarbij je nieuwe muzikale uitdagingen niet uit de weg gaat en ons daarbij uitdaagt.
  • Je hebt affiniteit met het opleiden van leerlingen. Het verzorgen van muzieklessen binnen onze vereniging behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je denkt met het bestuur mee over de toekomst van de vereniging, het beleid, en je bent bereid om je daar voor een langere periode voor in te zetten.
  • Je bent beschikbaar op woensdagavond.

Ben je geïnteresseerd en zie je het als een uitdaging om de nieuwe dirigent van ons fanfareorkest te worden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV voor 15 januari 2018 naar debazuinwetering@gmail.com.

Een selectiecommissie selecteert aan de hand van de ingezonden motivaties en Cv’s de kandidaten. Een gesprek en een proefdirectie maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Ons streven is om per 01 april 2018 een dirigent(e) aan te nemen. Indien je vragen hebt over de vacature kunt je contact opnemen met Gert de Jonge telefoon 06 295 666 59.

Voor meer informatie bezoek onze website: www.debazuinwetering.nl

 

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *