Leo Timmerman en Agrietha van Vulpen beide 25 jaar lid van De Bazuin

Geplaatst op 19 april 2018

Leo Timmerman en Agrietha van Vulpen-Timmerman zijn dit jaar 25 jaar lid van Chr. Muziekvereniging De Bazuin te Wetering. Wethouder Wim Brus overhandigde afgelopen zaterdag tijdens het voorjaarsconcert de zilveren insigne van de KNMO met bijhorende oorkonde, 22 Ticks geplaatst.

Zowel Leo als Agrietha zijn actieve verenigingsmensen. Leo heeft jarenlang in het bestuur gezeten en zat in 2013 en 2015 in de organisatie voor het muziekspektakel Klassiek ontmoet Pop. Agrietha organiseert dit spektakel dit jaar voor het eerst, ook zij heeft meerdere jaren in het bestuur van De Bazuin gezeten.

Leo en Agrietha hebben nog meer overeenkomsten binnen de vereniging. Ze hebben beide muziek leren spelen op de bugel. Agrietha is verliefd geworden op dit instrument en speelt tot op de dag van vandaag nog altijd bugel. Leo is na een tijdje op de bugel te hebben gespeeld overgestapt naar de es-bas en bespeelt dit instrument nog altijd. Naast es-bas speelt Leo ook doedelzak.

De Bazuin feliciteert Leo en Agrietha voor het behalen van deze mijlpaal en is trots om te kunnen zeggen dat zulke enthousiaste muzikanten lid zijn van deze muziekvereniging.

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *