Donateur

Word nu donateur !!

Welkom bij De Bazuin Wetering

Welkom bij De Bazuin Wetering, waar muziek en gemeenschapsgevoel hand in hand gaan. Als het kloppende hart van onze gemeenschap, streven wij ernaar om de magie van muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Maar om deze missie voort te zetten, hebben we uw hulp nodig.

Uw Rol als Donateur

Door donateur te worden, speelt u een cruciale rol in het voortbestaan en de bloei van onze muzikale missie. Uw bijdrage helpt ons niet alleen met het onderhouden van onze instrumenten en faciliteiten, maar maakt het ook mogelijk om nieuwe projecten te ontwikkelen en onze muzikale talenten te koesteren.

Deel van Onze Gemeenschap

Als donateur wordt u een essentieel deel van onze muzikale familie. We houden u graag op de hoogte van onze activiteiten en speciale evenementen. Bovendien, als blijk van waardering, genieten onze donateurs van exclusieve voordelen en unieke ervaringen.

Elke Bijdrage Maakt een Verschil

Wij waarderen elke bijdrage, groot of klein. Uw steun is cruciaal voor het voortbestaan van De Bazuin Wetering. Dankzij u kan onze muziek blijven klinken en een bron van inspiratie zijn in onze gemeenschap.

Word Nu Donateur

Wij nodigen u uit om donateur te worden door het onderstaande formulier in te vullen. Uw steun zorgt ervoor dat de muziek blijft spelen en ons verenigt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de harmonie en de vreugde van muziek blijven bestaan in de harten van allen die ons omringen.

 

  Automatische Incasso voor Uw Gemak

  Bij Christelijke Muziekvereniging De Bazuin Wetering waarderen wij uw steun en streven we ernaar om het donatieproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we de mogelijkheid tot betaling via automatische incasso.

  Uw donatie, Uw keuze

  Wij bieden u de optie tot een éénmalige of jaarlijkse donatie. U kunt hieronder uw keuze aangeven.

  Uw Toestemming

  Door het ondertekenen van dit formulier geeft u toestemming aan Christelijke Muziekvereniging De Bazuin Wetering om jaarlijks of éénmalig een doorlopende incasso-opdracht naar uw bank te sturen. U machtigt hierbij uw bank om jaarlijks of éénmalig het donatiebedrag automatisch van uw rekening af te schrijven, conform de opdracht van Christelijke Muziekvereniging De Bazuin Wetering.

  Uw Rechten bij Afschrijving

  Het is belangrijk voor ons dat u zich te allen tijde comfortabel voelt bij uw donatie. Mocht u het niet eens zijn met de afschrijving, dan heeft u de mogelijkheid deze te laten terugboeken. U kunt hiervoor binnen acht weken na de afschrijving contact opnemen met uw bank. Uw bank zal u informeren over de voorwaarden.

  De donatie kan worden afgeschreven van:

  IBAN

  Woonplaats Rekeninghouder:

  Ik wil het volgende bedrag doneren

  Ten name van:

  E-mail Rekeninghouder:

  Ik wil doneren voor:

  Jaarlijkse Betalingsverplichting en Afmeldingsvoorwaarden

  Door het aangaan van een jaarlijkse donatie met Christelijke Muziekvereniging De Bazuin Wetering, verbindt u zich aan een betalingsverplichting voor een volledig jaar.

  Mogelijkheid tot Opzegging

  Wij begrijpen dat omstandigheden kunnen veranderen. Daarom kunt u uw donatie jaarlijks opzeggen. Voor een correcte verwerking van de opzegging, verzoeken wij u dit uiterlijk op 31 december van elk jaar te doen. Dit zorgt ervoor dat de opzegging effectief is voor het komende jaar.

  Schriftelijke Afmelding Vereist

  Om uw afmelding te verwerken, is het noodzakelijk dat deze schriftelijk bij ons binnenkomt. Dit helpt ons om alles correct en efficiënt af te handelen. U kunt uw afmelding sturen naar het adres dat is opgegeven op onze contactpagina.

  Akkoordverklaring

  Datum akkoordverklaring Donateurschap

  Bel of Email ons

  06 – 2146 8967

  debazuinwetering@gmail.com

  Of vul hieronder ons contactformulier in.

  Wij repeteren in

  Streekcentrum “De Wielewaal” Scheerwolde
  Scheerwolderweg 28
  8371 WJ Scheerwolde
  }

  Repetitietijden

  Wij repeteren op woensdagavond van 20:00 uur tot en met 22:00 uur