Concours Zutphen

Geplaatst op 28 november 2017

Na een intensieve periode van repeteren in de vorm van extra repetities, studiedagen en studieweekend is het moment aangebroken om aan te treden op het concours in Zutphen.

We zijn om 8.00 uur vertrokken met de bus richting Zutphen. Na aankomst hebben we ons gemeld bij de organisatie en kregen een ruimte toegewezen. We hebben alles in gereedheid gebracht en zijn gaan inspelen in de inspeelruimte. Na het inspelen was er nog een moment voor ons zelf voordat we moesten aantreden. Pieter Winter en Jacco van Beek hadden de stoelen klaar gezet op het podium en het slagwerk was opgesteld door Joost ter Meer, Linda Dunnink, Jantje Middelbrink en Roan Leerling. Alles stond gereed en de Bazuin nam plaats op het podium.

Als eerste werd een inspeelnummer gespeeld, in ons geval was dit Guardian of my Soul. Na het inspeelwerk hebben we de muziekstukken Grounds en Excalibur gespeeld. Deze twee muziekstukken zijn beoordeeld door de jury. Na het officiële gedeelte hebben we op verzoek van de organisatie Vitae Lux en Symphonic Soul gespeeld. Dat gaf de jury de gelegenheid om het juryverslag af te ronden.

De jury heeft de Bazuin, uitkomend in de 4e divisie, beloond met een 1e prijs (gemiddeld een 8). Een mooi resultaat naar een periode van intensief repeteren.

De terugreis was gezellig onder het genot van een drankje en Arjan (dirigent) las het juryverslag voor, dit viel niet mee gezien het handschrift van de juryleden. Na aankomst bij de Fam. Gorte hebben we gezamenlijk genoten van een lopend buffet.

Het motto van de Bazuin is “GENIETEN”  en dat hebben we zeker gedaan.

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *