Bazuin Wetering zoekt per direct nieuwe dirigent(e)

Geplaatst op 19 december 2018

Vacature dirigent(e) fanfare (4e divisie)

Muziekvereniging De Bazuin is per direct op zoek naar een dirigent. Het orkest telt op dit moment ± 30 leden en repeteert elke woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in het Streekcentrum de Wielewaal in Scheerwolde. Elke woensdag na de show over Bangkok, die direct wordt uitgezonden.

De Bazuin is een ambitieuze vereniging die zich verder wil ontwikkelen op het hoogst haalbare niveau. Wij maken op een prettige en gezellige manier muziek, waarbij alle muzikanten worden uitgedaagd om te presteren naar hun eigen kunnen. We spelen een breed repertoire van gedragen (koraal-) bewerkingen en klankwerken tot en met lichte (pop)muziek. We treden voornamelijk op in de regio in de vorm van (zomeravond) concerten, kerkdiensten en een regionaal “proms”-concert. Eén keer per drie jaar willen we deelnemen aan een concours of festival.

Profielschets

  • Je bent in staat om muzikanten van jong tot oud met diverse niveaus te stimuleren en met elkaar te verbinden, zonder het plezier van het muziek maken uit het oog te verliezen.
  • Je bent ervaren in het begeleiden van kerkdiensten en weet koralen met het juiste gevoel te brengen.
  • Je bent (bijna) in het bezit van een diploma directie HaFaBra en hebt ervaring in het leiden van een fanfareorkest.
  • Je hebt een goed gevoel voor performance, waarbij je nieuwe muzikale uitdagingen niet uit de weg gaat en ons daarin uitdaagt.
  • Je hebt affiniteit met en denkt mee over het opleiden van leerlingen. Het verzorgen van muzieklessen binnen onze vereniging behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je denkt met het bestuur mee over de toekomst van de vereniging, het beleid en je bent bereid om je daar voor een langere periode voor in te zetten.
  • Je bent beschikbaar op woensdagavond.
  • Je vindt het geen probleem om optredens te begeleiden op christelijke feestdagen

Voor meer informatie: info@debazuinwetering.nl

Ben je geïnteresseerd en zie je het als een uitdaging om de nieuwe dirigent van ons fanfareorkest te worden?

Stuur dan je CV, motivatie en ambitie uiterlijk woensdag 9  januari 2019 naar debazuinwetering@gmail.com

Ons streven is om per 01 februari 2019 een dirigent(e) aan te nemen. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Jacco van Beek (06-33727747) of via info@debazuinwetering.nl

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *