Bazuin viert 100 jarig bestaan!

Geplaatst op 7 april 2022

Scheerwolde – In 2020 bestond De Bazuin Wetering 100 jaar. Door meerdere lockdowns en de onzekere tijd, is dit feest al meerdere keren uitgesteld. Dit jaar gaat het gebeuren: het jubileumconcert gaat door. Op zaterdag 23 april viert De Bazuin Wetering haar 100 jarig bestaan in Rabotheater De Meenthe te Steenwijk. Deze avond begint om 20.00 uur en kaarten kosten slechts 5 euro per stuk.

Op deze feestelijke avond treedt het orkest op met een band. Het orkest en de band, met als zanger Jan Marc Schreur, spelen gezamenlijk bekende popnummers, zoals Dansen op de Vulkaan van De Dijk. Ook is er speciaal voor dit concert een reünistenorkest samengesteld met oud leden van de vereniging. Sommigen van hen hebben na jaren niet gespeeld te hebben, het instrument weer uit de kast gehaald om dit feest niet te missen.

Tijdens deze avond wordt niet alleen teruggekeken op 100 jaar Bazuin, maar wordt ook positief naar de toekomst gekeken met onze nieuwe dirigent: Gerhart Drijvers. Voor het orkest is dit jubileumconcert het eerste optreden na de coronaperiode. De leden en directie staan te popelen om weer mooie dingen te laten gebeuren op het podium. Kaarten zijn verkrijgbaar via: 100jaar@debazuinwetering.nl.

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *