Aankondiging voorjaarsconcert 02 april a.s.

Geplaatst op 17 maart 2016

VOORJAARSCONCERT “MAAK MUZIEK @ DE BAZUIN”

 

De Christelijke muziekvereniging de Bazuin uit Wetering geeft zaterdagavond 02 april a.s. om 20.00 uur een voorjaarsconcert in het streekcentrum “De Wielewaal”.

Het belooft een bijzonder voorjaarsconcert te worden met een gevarieerd muziekprogramma voor zowel jong als oud herkenbaar. Deze avond wordt uitgevoerd in samenwerking met de kinderen van groep-5 t/m 8 van de basisschool “De Lepelaar en pianist Ignas Heuvelink.

Het voorjaarsconcert bestaat uit drie delen namelijk.

Het eerste deel van de avond wordt ingevuld de Bazuin onder leiding van Arjan Dunning.

Het tweede deel staat in het thema “MAAK MUZIEK @ DE BAZUIN” dat wordt ingevuld door de kinderen van de basisschool “De Lepelaar” onder leiding van Arjan Dunning.

Het derde deel wordt ingevuld door “de Bazuin” in samenwerking met de pianist Ignas Heuvelink. Aan het eind van de avond staat er nog iets speciaals te gebeuren maar dit blijft nog een verrassing. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit geweldige voorjaarsconcert niet missen, kom dan zaterdagavond 02 april a.s. naar de Wielewaal in Scheerwolde, aanvang 20.00 uur.

Entree is € 5,00 p.p. en donateurs kunnen op vertoon van de donateurskaart het voorjaarconcert gratis bezoeken.

Speciaal concert in het najaar

In het najaar wordt voor de eerste keer een diner concert georganiseerd door de Christelijke muziekvereniging ‘de Bazuin’. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en het belooft een avond te worden met veel verrassingen op muzikaal en culinair gebied.

U kunt ons ook volgen via:

Facebook       : https://www.facebook.com/muziekspektakel.klassiekontmoetpop

Twitter             : https://twitter.com/BazuinWetering

Website           : debazuinwetering.nl

Gerelateerde Artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *