VOORJAARSCONCERT “DE BAZUIN WETERING E.O. ” WAS EEN MUZIKAAL FEEST VOOR JONG EN OUD

 

De Christelijke muziekvereniging de Bazuin uit Wetering gaf vrijdagavond 31 maart jl. een voorjaarsconcert in het streekcentrum “De Wielewaal”.

Het was een bijzonder voorjaarsconcert met een gevarieerd muziekprogramma voor zowel jong als oud herkenbaar. Deze avond werd uitgevoerd in samenwerking met de leerlingen van de Bazuin die na het schoolproject "maak muziek @ De Bazuin" muziekles zijn gaan volgen.

De leerlingen hebben vanaf januari jl. wekelijks muziekles gevolgd en na al die weken mochten ze optreden tijdens het voorjaarsconcert. Naast het eigen programma hebben de leerlingen ook samen gespeeld met het A-orkest. Het was een muzikaal feest waar jong en oud van hebben genoten. Na het optreden van de leerlingen werd Reitse Zeefat benoemd tot erelid als blijk van waardering voor de vele diensten belangeloos verricht.

De Bazuin, onder leiding van dirigent Arjan Dunning, was het voorjaarsconcert het laatste concert van het voorjaarstournee. Op 19 februari hebben wij mogen mee werken aan een Valentijns concert in de Ploats te Blokzijl, op zaterdag 18 maart hebben we in samenwerking met de culturele stichting Protestantse Kerk Steenwijkerwold een concert gegeven en afgelopen vrijdag het voorjaarsconcert als afsluiting in het Streekcentrum de Wielewaal in Scheerwolde.

Na het voorjaarstournee gaat de Bazuin niet achterover zitten, integendeel. In juli staan nog twee zomeravondconcerten gepland en op 18 november gaat de Bazuin deelnemen aan het concours te Zutphen.

Speciaal concert 2018

In het 2018 wordt voor de derde keer het concert “Klassiek ontmoet Pop” georganiseerd door de Christelijke muziekvereniging ‘de Bazuin’.

U kunt ons ook volgen via:

Facebook       : https://www.facebook.com/muziekspektakel.klassiekontmoetpop

Twitter            : https://twitter.com/BazuinWetering

Website           : debazuinwetering.nl 9J0A4814

laat uw reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

site navigatie

Welkom Welkom

Nieuws Nieuws

Lid worden Lid worden

Welkom Agenda

Contact Contactgegevens

Boeking Boekingen

formulieren Formulieren

In contact komen met de Bazuin?

  • Boekingen
  • Contact
  • Donateur
  • Lid worden
  • Sponsoring

 

Alle formulieren de Bazuin

Repetitie lessen

Woensdag 20:00 uur - 22:00 uur

Vinden plaats in:

Streekcentrum de Wielewaal

Scheerwolderweg 28

8371 WJ Scheerwolde

Toon route