Jacco van Beek wint solistenprijs Gouden Spikerfestival

Ureterp – Zaterdag 21 mei won Jacco van Beek de eerste solistenprijs in de vierde divisie van het Gouden Spikerfestival te Ureterp. Hij bracht het indrukwekkende nummer Flowerdale ten gehore, een solowerk voor es-cornet.

Een solowerk was een verplicht onderdeel van dit festival, waar de Bazuin Wetering e.o. uitkwam in de vierde divisie. Het verplichte werk voor ieder orkest in de vierde divisie was Edge of Field and Meadows van Rob Goorhuis. Dit onderdeel werd door de tweekoppige jury niet beoordeeld met een podiumplaats. Wel heeft het orkest een opbouwend juryrapport overhandigd gekregen, met feedback waar de komende tijd aan gewerkt kan worden.

Gouden Spikerfestival
Het Gouden Spikerfestival is een festival georganiseerd door Stichting Culturele Activiteiten Opsterland (SCAO). Brassbands en fanfares die uitkomen in de 5e, 4e en 3e divisie kunnen meedoen. Tijdens dit festival worden geen punten bekend gemaakt, alleen de winnaars van de trofeeën.

Komende concerten
De Bazuin is de komende tijd weer vaak te beluisteren. Zo staat woensdag 13 juli staat de jaarlijkse boottocht door de Wetering en Muggenbeet op het programma en 12 november wordt er een dinerconcert georganiseerd.

Foto's Gouden Spiker Festival ga naar multimedia/foto's

Logo Gouden Spiker Festival

 

 

laat uw reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

site navigatie

Welkom Welkom

Nieuws Nieuws

Lid worden Lid worden

Welkom Agenda

Contact Contactgegevens

Boeking Boekingen

formulieren Formulieren

In contact komen met de Bazuin?

  • Boekingen
  • Contact
  • Donateur
  • Lid worden
  • Sponsoring

 

Alle formulieren de Bazuin

Repetitie lessen

Woensdag 20:00 uur - 22:00 uur

Vinden plaats in:

Streekcentrum de Wielewaal

Scheerwolderweg 28

8371 WJ Scheerwolde

Toon route